Bonanza Imodeco | Imobiliare | Design Interior | Constructii


Imobiliare

Cauta Oferta

 

CONTACT

Phone Red 021.659.60.48 / 0736.37.17.37

 office@bonanzaimobiliare.roBlack-Email-Icon 

Harta Ofertelor

A+ A A-

pozaAndra Strechie,

Financial Analyst

"Am avut nevoie urgent de o agentie imobiliara serioasa dupa nenumarate esecuri cu alte agentii. Imi era foarte teama de preturi ridicate si oferte proaste. Pana cand am ajuns la Bonanza Imobiliare, o companie ireal de profesionista, as apela oricand la ei, cu drag si fara frica. Ii recomand oricui si chiar garantez pentru serviciile lor!"

Accesări: 2208

poza gigiGeorge Oneata,

Programator IT

"Cand am apelat la serviciile celor de la Bonanza Imobiliare am crezut ca o sa dureze foarte mult pana o sa imi gasesca o locuinta, la fel ca la oricare alta agentie, insa a durat foarte putin. Baietii au dat dovada de seriozitate si implicare. Pentru asta le multumesc si le promit ca data viitoare tot la ei o sa apelez."

Accesări: 2267

barbuica-valiValentin Barbuica,

Sales Trainer

"Am apelat la serviciile Bonanza Imobiliare pentru inchirierea unui apartament in primavara anului 2013. Modul profesionist in care am fost tratat si rapiditatea cu care am primit oferte care s-au mulat perfect pe cerintele mele m-au determinat sa renunt la colaborarea cu celelalte agentii imobiliare cu care eram in contact. In 3 zile am semnat contractul de inchiriere si din acel moment am recomandat Bonanza Imobiliare tuturor cunostintelor mele, care au fost la randul lor foarte multumite de consultanta pe care au primit-o. Datorita acestei seriozitati dovedite in repetate randuri recomand cu incredere aceasta agentie imobiliara de fiecare data cand am ocazia."

 

Accesări: 2321

© 2013 BONANZA IMODECO SRL - Toate drepturile rezervate.

WWW.BONANZAIMOBILIARE.RO

Login or Register

LOG IN