Bonanza Imodeco | Imobiliare | Design Interior | Constructii


Imobiliare

Cauta Oferta

 

CONTACT

Phone Red 021.659.60.48 / 0736.37.17.37

 office@bonanzaimobiliare.roBlack-Email-Icon 

Harta Ofertelor

A+ A A-

Servicii imobiliare

Noi stim ca fiecare client al nostru este unic si suntem in masura sa-i oferim solutia care i se potriveste cel mai bine, pentru ca abordam lucrurile din perspectiva lui. Dincolo de aceasta, noi construim o relatie de durata cu clientii nostri, dublata si de o stransa legatura interumana, pentru ca atunci cand exista un istoric al unor reusite comune, premisele unor succese viitoare sunt si mai mari.

Suntem in continua adaptare, investim in calitatea resurselor proprii, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de experienta, cunostintele si eficienta cu care raspundem tuturor solicitarilor privitoare la reusita in tranzactii, investitii, evaluari imobiliare etc.

Simplitatea colaborarii reiese din promptitudinea de care dam dovada atunci cand ne contactati, capacitatea de a intelege specificul cererii si rapiditatea in a va oferi cele mai integrate solutii, din care impreuna sa alegem in timp util varianta optima.

Serviciile noastre variate reflecta un grad inalt de profesionalism, din partea unei echipe coezive, competente, care isi asuma responsabilitatea de a oferi informatiile cele mai valoroase, pentru ca fiecare etapa a procesului de tranzactionare sa fie clara, transparenta, usor de asimilat si de orientat, in directia castigului dorit.

Astfel, in functie de obiectivele dumneavoastra, puteti alege urmatoarele categorii de servicii:

  • consultanta in tranzactii imobiliare - echipa noastra de specialisti ofera solutii complete privind vanzarea/cumpararea/inchirierea tuturor tipurilor de proprietati imobiliare (apartamente, case/vile, birouri, spatii comerciale, terenuri), in functie de particularitatile fiecarui imobil, de profilul proprietarului si de asteptarile sale, dar si de cererea clientului, pentru a multumi ambele parti.
  • reprezentare imobiliara – broker-ul imobiliar reprezinta interesele unei singure parti, eliminandu-se astfel conflictul de interese din intermediere.
  • evaluare reala a proprietatii – stabilirea valorii de piata a unui bun imobil devine, odata cu maturizarea pietei imobiliare, pasul cel mai important pe care trebuie sa il faca orice proprietar, inainte de stabilirea oricarei alte decizii legate de vanzarea acelui imobil. In conditiile unei evolutii economice stabile, valoarea de investitie pentru proprietatile imobiliare este apropiata de valoarea de piata. In cazul in care economia este in tranzitie, asa cum este cea din Romania, in ceea ce priveste piata imobiliara exista reale dezechilibre intre oferta si cerere. In aceste conditii, din perspectiva cumparatorului sau a vanzatorului, numai o evaluare corecta poate sa evidentieze atat punctele tari, cat si pe cele slabe, ale unei proprietati imobiliare, venind astfel ca un suport material justificat in negocierile ce se poarta pentru schimbarea proprietarului.
  • marketing adecvat al proprietatii - cercetare aprofundata a pietei (focus grup) pentru identificarea publicului tinta, realizarea si gestionarea campaniei de marketing, conceperea si realizarea materialelor publicitare si promotionale (cataloage, flyere, pliante, bannere, panouri, layout-uri publicitare) si promovarea ofertei in mediul scris si online, inclusiv pe retelele de socializare.
  • consiliere in vederea pregatirii imobilului pentru tranzactionare
  • organizare evenimente "open-house"
  • asistenta juridica pe toata perioada tranzactiei - pentru ca orice tranzactie in domeniul imobiliar (vanzare/cumparare sau inchiriere) sa fie rentabila, este absolut necesara aplicarea unor solutii juridice adecvate. De aceea, cunoscand legislatia imobiliara in vigoare, intotdeauna gandim solutii avantajoase pentru ca demersurile juridice sa pastreze un raport optim intre timpul si costurile de realizare.
  • auditare termica si energetica – inainte de a lua decizia finala in privinta achizitionarii sau inchirierii unei proprietati imobiliare, fie ca este vorba despre un apartament sau o cladire, orice client este interesat de consumul real de energie necesara asigurarii unui confort termic adecvat. Aceasta atitudine exprima o curiozitate naturala, obişnuita, care reflecta nevoia de a estima corect cheltuielile lunare de intretinere, implicit costul confortului mult dorit. Importanta performantei energetice a cladirilor este intarita prin lege. Astfel, proprietarul care doreste sa vanda/inchirieze sau sa intabuleze o proprietate, este obligat in baza legii 372/2005 sa detina Certificatul Energetic al acesteia. Prin intermediul partenerilor nostri, puteti beneficia de servicii de calitate în scopul obtinerii certificatelor energetice.
© 2013 BONANZA IMODECO SRL - Toate drepturile rezervate.

WWW.BONANZAIMOBILIARE.RO

Login or Register

LOG IN